Loading...

Segmenten

Gebruik de producten van Optimum Group™ Etiket Nederland om op te vallen in diverse bedrijfstakken en de attentiewaarde te krijgen die u wenst. Met ons brede assortiment kunt u op tal van gebieden succesvol zijn. Overtuig uzelf nu van onze unieke producten!

Segmenten, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Val op met uw product

vind Optimum Group™ Nederland in talrijke segmenten

Een duurzame verpakkings- en etiketteringsoplossing is de sleutel tot een optimale uitstraling van uw producten. Optimum Group™ Etiket Nederland biedt flexibele totaaloplossingen voor diverse bedrijfstakken, zodat uw producten zich onderscheiden van de concurrentie en opvallen in de schappen. Van logistiek tot distributie besteden we speciale aandacht aan duurzaamheid en gebruiken we gerecycled materiaal, milieuvriendelijke inkt en duurzaam papier. We zorgen ervoor dat de juiste etiketten op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Kies voor duurzame verpakkings- en etiketteringsoplossingen van Optimum Group™ Etiket Nederland en help ons milieu te beschermen!

Meest bekeken producten

Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Verras klanten met gepersonaliseerde etiketten en aantrekkelijke ontwerpen op elk product. Met onze etiketten geeft u uw assortiment een nieuw tintje.

lees meer
Blanco etiketten

Blanco etiketten

Blanco etiketten leveren maximale flexibiliteit voor verdere verwerking of wanneer de informatie later volgt. We leveren individuele oplossingen wat betreft formaat, hoeveelheid en materiaal.

lees meer
Printers en toebehoren

Printers, transferlinten en accessoires

We verkopen moderne apparatuur die jarenlange productie garandeert. Printers en onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en onze technische ondersteuning staat altijd voor u klaar.

lees meer

Oplossingen voor iedere branche

Duurzaam drukken en groene materialen

Onze duurzame etiketten bieden de mogelijkheid om meer etiketten op minder rollen of zonder rugmateriaal te drukken. Daarbij maken we gebruik van milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen.

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™

Ontdek met Optimum Group™ Etiket Nederland de ideale druktechnologie voor uw specifieke behoeften. Samen vinden we de juiste oplossing.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

Etiketten en verpakkingsmaterialen vormen de basis van elk product. We zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardige materialen en leveren u precies wat u nodig heeft voor een succesvolle marktintroductie!

lees meer

Optimum Group™ zet zich optimaal in

We begrijpen de uitdagingen van elk marktsegment. Als betrokken partner van onze klanten werken we samen met hen aan oplossingen op maat en voeren we uitgebreide tests uit.

lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal