Loading...

Transport & Logistiek

Efficiëntie en snelheid zijn essentieel in de transport- en logistieksector. Bij Optimum Group™ Etiket Nederland krijgt u etiketten en verpakkingsoplossingen op maat, precies afgestemd op uw behoeften. Dankzij onze hoge productiecapaciteit leveren we snel en betrouwbaar in topkwaliteit. Onze focus ligt steeds meer op duurzaamheid en daarom willen we een toonaangevende leverancier van milieuvriendelijke verpakkingen zijn.

Adviseer mij Transport & Logistiek
Transport & Logistiek, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Transport & Logistiek

Flexibiliteit is essentieel in de bedrijfstak, vooral wanneer producten aan verschillende landen moeten worden geleverd. Dunne etiketten zoals RAF NXT kunnen bedrijfsprocessen productiever, voordeliger en milieuvriendelijker maken. Deze etiketten zijn ideaal voor verwerking in printers of etiketteermachines en zijn perfect voor elke toepassing.

Elk pakket in de transport- en logistieke sector heeft een lange weg te gaan voordat het zijn bestemming bereikt. We leveren passende, milieuvriendelijke oplossingen, verpakkingen en etiketten voor elke stap in het logistieke proces. Kies voor dunnere etiketten, verhoog het aantal etiketten per rol en verminder het aantal rolwissels om de efficiëntie te verhogen. Dit garandeert een soepel verpakkingsproces en beschermt tegelijkertijd het milieu met onze duurzame oplossingen.

Lees meer over verduurzaming

Met onze efficiënt georganiseerde toeleveringsketen kunt u altijd rekenen op voldoende voorraad van uw verpakkingen en etiketten. We plannen vooruit, zodat we altijd de hoeveelheden hebben die we nodig hebben. Onze snelle reactietijd biedt ook flexibiliteit voor onvoorziene vereisten.

neem contact met ons op

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal