Loading...

Verduurzaming

We begrijpen dat duurzaam drukken steeds belangrijker wordt voor onze klanten. Daarom bieden wij met ons Optimum Green portfolio groene substraten en besparen we materiaal om ons milieu te beschermen. Wilt u het glas hergebruiken? Geen probleem! Onze afwasbare etiketten zijn gemakkelijk en zonder resten achter te laten te verwijderen. Vertrouw op onze ervaring en expertise om een duurzame oplossing voor uw bedrijf te vinden. Kies voor Etiket Nederland, voor een betere toekomst.

Neem contact met ons op Verduurzaming
Verduurzaming, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

We leveren duurzame etiketten met milieuvriendelijke inkt en dunne rugmaterialen. Zo kunt u meer etiketten printen op minder rollen, en zelfs zonder rugmateriaal. Met ons aanbod vermindert u het wisselen van rollen en produceert u een kwart minder afval. In elke bedrijfstak ondersteunt Optimum Group™ Etiket Nederland u bij uw groene inspanningen.

Onze focus ligt niet alleen op het voldoen aan de marktvraag, maar vooral op het vervullen van de wens van de individuele klant. We leveren innovatieve verpakkingsoplossingen zoals krimpsleeves met afscheurperforaties voor een betere recycleerbaarheid, of etiketten met afwasbare lijm voor gemakkelijk hergebruik. Door uitgebreide analyses en tests vinden we de beste verpakkingsoplossing voor uw product: duurzaam en klantgericht.

brainstorm met ons

We zetten ons al lang in voor duurzaamheid. We drukken bijvoorbeeld aanpasbare en milieuvriendelijke etiketten van het merk Ravenwood. Ons systeem werkt ook uitstekend voor skin packs die als een tweede huid uw producten omhullen. Bespaar geld en bescherm het milieu met onze duurzame druktechnologieën.

Linerless Labels

Gebruik duurzaam drukwerk en bespaar ruimte! Minder verpakking betekent minder afval, maar ook minder opslagruimte en lagere transportkosten. Kies nu voor milieubewust drukwerk en profiteer van de vele voordelen!

meer over onze supplytechniek

Bij Optimum Group™ Etiket Nederland staat duurzaamheid voorop. We beschouwen het als een deel van onze verantwoordelijkheid en een onmisbaar onderdeel van onze manier van zakendoen. Ons MVO-beleid is gebaseerd op dit principe, dat op verschillende terreinen van ons bedrijf wordt toegepast. Vanuit die gedachte hebben we het Optimum Group™ Liner Recycling Programma ontwikkeld, dat we Greenliner noemen. We helpen onze klanten het rugmateriaal van onze etiketten te recyclen en dragen zo bij aan de bescherming van het milieu.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Onze duurzame producten zijn de perfecte ondersteuning voor duurzaam ondernemen. Bekijk ons voortdurend groeiende assortiment duurzame verpakkingen en etiketten. U vindt altijd een MVO-conforme oplossing in ons Optimum Green™-portfolio. Samen werken we op een gestructureerde en duurzame manier aan een milieuvriendelijke toekomst.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

Maak deel uit van onze visie op een betere wereld! Bekijk ons project en laat u inspireren. Samen met ons kunt u bijdragen aan een evenwicht tussen milieu, economie en sociale vraagstukken en zo het klimaat verbeteren.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Met ons MVO-beleid en onze milieuvriendelijke productontwikkeling zetten we ons al jaren in voor duurzaamheid. In overeenstemming met onze waarden zetten we ons in om lokaal, regionaal en nationaal blijk te geven van maatschappelijke verantwoordelijkheid. We steunen lokale goede doelen, zoals een sponsorloop ter bestrijding van de ziekte van Duchenne. Op nationaal niveau werken we nauw samen met Staatsbosbeheer en maken we gebruik van Club Groeneveld, die zich richt op ambitieuze leden van grote organisaties.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal