Loading...

Retail & E-commerce

Vertrouw op de flexibele en duurzame verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ Etiket Nederland om u te onderscheiden in zowel retail als eCommerce. Met onze ondersteuning worden uw etiketten en verpakkingen niet alleen creatief geproduceerd, maar bovendien ook milieuvriendelijker. Daarbij garanderen we een continue en flexibele invulling van uw wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen vinden we de juiste oplossingen voor uw processen.

Neem contact op Retail & E-commerce
Retail & E-commerce, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Welke goederen u ook verstuurt, wij zorgen voor een vlotte verzending. Met onze maatwerketiketten wordt verpakken een fluitje van een cent. Optimum Group™ Etiket Nederland biedt u de best mogelijke drukkwaliteit met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Ons assortiment omvat flexo-, folie-, thermotransfer- en digitale druk. U kunt ook kiezen uit verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met perforatie, zodat een deel van het etiket gemakkelijk kan worden afgescheurd.

meer over onze druktechnieken

Bij het voorspellen van productverkoopcijfers kan het moeilijk zijn nauwkeurige prognoses te maken. Vertrouw daarom op Optimum Group™ Etiket Nederland als uw partner. We leveren een eersteklas service vanuit verschillende productielocaties, zodat we alle afspraken over voorraadniveaus kunnen nakomen en flexibel kunnen reageren op veranderingen.

lees meer over onze leveringszekerheid

In de wereld van vandaag is duurzaamheid een belangrijke factor voor consumenten. Ze willen snel bestellen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk tot een minimum beperken. Wanneer u kiest voor onze milieuvriendelijke verpakkingsopties, helpt u een verschil te maken. Onze etiketten zijn biologisch afbreekbaar of composteerbaar, zodat ze op een milieuvriendelijke manier kunnen worden afgevoerd. We leveren ook linerless of dunnere RAF NXT-etiketten met meer etiketten per rol, om de hoeveelheid afval te verminderen. Bij Optimum Group™ Etiket Nederland krijgt u functionele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen die voldoen aan de duurzaamheidseisen van uw klanten.

Innovatief, snelgroeiend en toekomstgericht: dat is Optimum Group™ Etiket Nederland. Onze verpakkingsoplossingen en etiketten zijn niet alleen duurzaam, maar ook intelligent en innovatief. We zijn altijd een stap vooruit en daardoor toonaangevend in ons vakgebied. En daarbij verliezen we nooit de eisen van de detailhandel en eCommerce uit het oog.

meer over verduurzaming

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal