Loading...

Leveringszekerheid

Etiketten en flexibele verpakkingen vormen een essentieel onderdeel van het productieproces. Zonder verpakkingen is er geen logistiek en geen marketing. Of het nu gaat om grote voorraden of ad-hoc aanvragen, Optimum Group™ Etiket Nederland heeft altijd de juiste oplossing. Vertrouw op ons magazijnbeheersysteem en profiteer van betrouwbare en stipte levering van etiketten en flexibele verpakkingen.

Leveringszekerheid, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Het start met beschikbaarheid

Optimum Group™ Etiket Nederland is uw betrouwbare partner voor etiketten en verpakkingsmaterialen - belangrijke bouwstenen in uw productieproces en cruciaal voor de groei van uw bedrijf. Zonder etiketten geen verpakking. En zonder verpakking wordt uw product niet opgemerkt en nemen uw verkoopkansen af. Maar dat niet alleen: Wat duurzaamheid betreft, kunnen ook kleine maatregelen een groot effect hebben. Met milieuvriendelijke etiketten of duurzame verpakkingsoplossingen toont u uw betrokkenheid bij het milieu en geeft u een sterk signaal af aan uw klanten.

Als toonaangevende leverancier beschikt Optimum Group™ Etiket Nederland over een geweldige inkooporganisatie die garant staat voor marktconforme prijzen en betrouwbaarheid. We zijn altijd voorbereid op uw eisen en leveren milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen die aan uw behoeften voldoen. Dankzij ons efficiënte magazijnbeheersysteem kunnen we uw bestellingen snel en gemakkelijk verwerken.

vraag offerte aan

We zorgen ervoor dat u altijd voldoende etiketten op voorraad heeft. We monitoren uw verbruik en handelen onmiddellijk om knelpunten te voorkomen. Als producten bijvoorbeeld halverwege een actie uitverkocht zijn produceren we onmiddellijk een nieuwe partij. Dat houdt de schappen vol en uw klanten tevreden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal