Loading...

Druktechniek

Optimum Group™ Etiket Nederland biedt een verscheidenheid aan druktechnieken die perfect kunnen worden aangepast aan elke behoefte, ondergrond en situatie. We testen ook uitgebreid nieuwe mogelijkheden. Vertrouw op onze ervaring en expertise in de etikettenproductie.  

Druktechniek, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

De druktechnieken van Optimum Group™

Optimum Group™ Etiket Nederland biedt de optimale druktechnologie voor uw individuele eisen. Samen bepalen we het meest geschikte productiemethode om uw boodschap op elk oppervlak te realiseren. We leveren etiketten en verpakkingen met de juiste informatie voor uw bedrijfstak, altijd met het milieu in ons achterhoofd. Ook klanten uit de levensmiddelen-, retail- en farmaceutische industrie vertrouwen op onze expertise.

We leveren een breed scala druktechnieken, waaronder flexodruk, foliedruk, thermotransferdruk, offsetdruk, zeefdruk, boekdruk en digitale druk. Elk productieproces heeft zijn voordelen en is geschikt voor verschillende oplagen. We helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om snel en voordelig drukken van grote oplagen of voordelig printen van kleinere oplagen: wij hebben de juiste productietechnologie voor u.  Milieuvriendelijke opties zijn ook belangrijk voor ons, dus leveren we ook bedrukte folies van organische materialen aan. Onze toegewijde deskundigen werken met u samen om uw specifieke behoeften te identificeren en u individueel advies te geven.

Onze etiketten krijgen net dat beetje extra door verschillende verwerkingsmethoden die zowel tijdens als na het drukken worden toegepast. We leveren een glanzende afwerking voor de cosmetica-industrie en beschermen de etiketten tegen milieu-invloeden met een onzichtbare laminaatlaag. Verder zijn perforaties voor gemakkelijk scheuren en een vernis voor extra bescherming mogelijk. Met koud- of thermofolie geven we etiketten een luxe uitstraling en een perfecte glans.

onze oplossingen

We leveren een breed scala etiketten die precies aan uw behoeften voldoen. Daarvoor vertrouwen we op de juiste druktechnieken en hechten we belang aan duurzaamheid bij de inkoop, het vermijden van afval en het recyclen van verpakkingen. Of het nu gaat om industriële, weerbestendige of zelfs composteerbare etiketten: we houden altijd rekening met de eisen van het betreffende marktsegment.

bel met onze experts

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal