Loading...

Dranken

De schappen van de supermarkt liggen vol met flessen en blikjes frisdrank, wijn en bier. Maar hoe kunt u zich als bedrijf onderscheiden van de concurrentie? Met de flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten van Optimum Group™ Etiket Nederland is dit voor u kinderspel. Als marktleider leveren we de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften.

Adviseer mij Dranken
Dranken, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Dranken

Het geheim van succesvolle marketing ligt in de verpakking en de etiketten. Niemand begrijpt dit beter dan Optimum Group™ Etiket Nederland. Samen met u ontwikkelen we innovatieve oplossingen en onderscheiden we uw product van de concurrentie met geïndividualiseerde etiketten. Onze afwasbare etiketten of bedrukte krimpsleeves zijn ideaal voor uw reclame. We leveren snel en staan u terzijde met een hoog serviceniveau. Neem contact met ons op en overtuig uzelf van onze oplossingen op maat.

Maak van duurzame producten uw handelsmerk! Steeds meer consumenten geven het verkleinen van om hun ecologische voetafdruk steeds meer prioriteit. Door te kiezen voor milieuvriendelijke verpakkingen, zoals afwasbare etiketten of biologisch papier, draagt u daaraan bij. Zo krijgt u hoogwaardige verpakkingen die bovendien duurzaam zijn en uw bedrijf goed positioneren.

We leveren aangepaste etiketten en verpakkingsoplossingen voor uw drankenflessen. Onze ervaren drukspecialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologie en leveren u voor elk materiaal en elke vorm de juiste oplossing. Met Optimum Group™ Etiket Nederland kiest u voor de hoogste kwaliteit en efficiëntie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal