Loading...

Wederverkopers

Optimum Group™ Etiket Nederland levert als ervaren leverancier van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten niet alleen hoogwaardige producten aan wederverkopers, maar ook aan andere drukkers. Dankzij onze uitgebreide voorraad en snelle levertijden kunnen we betrouwbare levering garanderen. Onze deskundigen staan tot uw beschikking om samen te werken aan een duurzame toekomst.

Adviseer mij Wederverkopers
Wederverkopers, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Wederverkopers

Optimum Group™ Etiket Nederland is altijd dichtbij met meerdere vestigingen. Onze ultramoderne productie en effectief magazijnbeheer stellen ons in staat razendsnel en zonder kwaliteitsverlies te leveren. U bepaalt de hoeveelheid voorraad en wij zorgen voor de rest.

Neem contact met ons op

Dankzij onze focus op duurzaamheid zijn we marktleider op dit gebied geworden. Door de groeiende behoefte van veel bedrijven om de hoeveelheid plasticafval te verkleinen en de toenemende vraag van consumenten om afval te verminderen, leveren we innovatieve etiketten en duurzame oplossingen voor recycling en de circulaire economie.

onze oplossingen

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal