Loading...

Food & Feed

Als toonaangevende leverancier van voedselveilige en ecologische verpakkingsoplossingen weten we wat opvalt in de schappen van de supermarkt en wat de aandacht van uw klanten trekt. De laatste stap naar de koopbeslissing is immers vaak merkbekendheid. Met onze krimpsleeves, linerless etiketten en folies kunnen we u daarbij helpen. We zorgen er niet alleen voor dat de ingrediënten correct worden gedeclareerd volgens de BRC-richtlijnen, maar ook dat de verpakking duurzaam en flexibel is. We gebruiken milieuvriendelijke inkt en biologisch papier om aan uw ecologische eisen te voldoen.

Food & Feed, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Food & Feed

Profiteer van onze uitstekende service op verschillende productielocaties. Dankzij snelle levertijden en een perfect magazijnbeheer ontvangt u altijd hoogwaardige oplossingen die stipt op tijd aankomen. Als betrouwbare partner staan we voor u klaar.

neem contact met ons op

De markt vraagt steeds meer om verpakkingen die duurzaam zijn. Optimum Group™ Etiket Nederland heeft een breed scala duurzame producten die aan deze vraag voldoen. Een optie is het gebruik van Ravenwood linerless etiketten (zonder rugmateriaal), die uw etiket het gewenste uiterlijk geven. Voor recycling zijn er bijvoorbeeld papieren banderollen. We hebben verschillende certificaten die aantonen dat we onze bedrijfsprocessen duurzaam inrichten.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal