Loading...

Flora

Voor het flora segment is het van belang dat steekkaarten, etiketten en verpakkingen weersbestendig zijn. Optimum Group™ Etiket Nederland zorgt daarvoor met slimme innovaties en verschillende druktechnieken. Laat het etiket spreken en val op met creatieve uitingen waar de klant zich in kan vinden. Maak een groene keuze en kies voor milieuvriendelijke labels, zoals composteerbare etiketten, en draag bij aan een betere wereld. Daarnaast zorgen wij voor de juiste plantenpaspoorten.

Bel met ons Flora
bloemenindustrie

Oplossingen voor Flora

Een snelle leveringstijd is van essentieel belang voor houdbare producten, zoals bloemen en planten. Onze efficiënte productielijnen maken dit mogelijk. Wij hebben de grootste productiecapaciteit in de Benelux en zijn altijd in de buurt om aan uw wensen te voldoen. Met onze betrouwbare dienstverlening houden wij de continuïteit in uw productieproces in de gaten.

onze vestigingen

Sinds enkele jaren is het plantenpaspoort verplicht in de flora-industrie. Het maakt planten eenvoudig traceerbaar en herkenbaar. Bij Optimum Group™ Etiket Nederland zijn we op de hoogte van deze ontwikkeling en adviseren we welk label het beste bij uw floraproducten past. Vertrouw op ons om aan uw eisen voor de volledige naleving van de regelgeving te voldoen.

Onze duurzame verpakkingen dragen bij aan de bescherming van het milieu. Bijvoorbeeld, onze Linerless en ‘dunnere’ RAF NXT-etiketten helpen u om restafval te verminderen. Daarnaast bieden we andere biologische opties, zoals gerecyclede, composteerbare of afwasbare labels, om uw merk duurzamer te maken. Laat zien dat uw organisatie een bijdrage levert aan een duurzame wereld met het FSC-Label. Dit keurmerk garandeert het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en het behoud van bossen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken van labels en verpakkingen voor de flora-industrie, maar ook uw partner op het gebied van ontwerpen. Bespreek uw groene marketingstrategieën en creatieve ideeën met ons getalenteerde team. Laat ons uw visie omzetten in werkelijkheid door ons mee te nemen in uw proces.

spar met ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal