Loading...

Greenliner

Duurzaamheid is een belangrijke factor voor klanten. Velen zouden het glas willen hergebruiken, maar het etiket kan niet worden verwijderd. Optimum Group™ Etiket Nederland richt zich op milieuvriendelijke materialen en duurzaam drukwerk voor elke bedrijfstak. Materiaalbesparing en afwasbare etiketten zijn maar twee voorbeelden van onze groene oplossingen.

Greenliner, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Onze duurzame etiketten overtuigen door hoge milieuvriendelijkheid. Met hun dunne basismaterialen en milieuvriendelijke inkt zijn ze een goede optie voor iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt. Er zitten meer etiketten op een rol, zodat u minder vaak van rol hoeft te wisselen en u zelfs een kwart minder afval produceert. Optimum Group™ Etiket Nederland ondersteunt u met duurzaamheid in elke bedrijfstak. Kies voor ons en zet een stap in de goede richting.

Maak een groene omslag

met onze liner recycle programma

Onze producten dragen bij aan duurzaam ondernemerschap. Ontdek ons voortdurend groeiende assortiment milieuvriendelijke verpakkingen en etiketten. Onze Optimum Green™ producten leveren altijd een oplossing die perfect aansluit bij uw MVO-beleid. We werken structureel en duurzaam samen aan een betere toekomst.

onze producten

Greenliner palletbox

Makkelijk op te zetten

Ontdek onze missie en laat u inspireren om samen te werken aan een betere wereld. Bij al onze beslissingen zoeken we de balans tussen milieu, economie en sociale kwesties en we werken voortdurend aan een beter klimaat. Neem deel aan onze beweging voor een duurzame toekomst.

werk met ons samen

Werk met ons samen

aan een duurzame planeet

Als marktleider zetten we ons al jaren in voor een duurzaam MVO-beleid en de ontwikkeling van ecologische producten. Samen met onze klanten versnellen we de ontwikkeling van duurzaamheid en zijn lokaal, regionaal en nationaal betrokken. We steunen plaatselijke goede doelen, zoals een Duchenne-spierdystrofie sponsorloop. Op nationaal niveau zijn we betrokken bij Club Groeneveld, een netwerk van vooruitstrevende leiders van grote organisaties ter ondersteuning van het Staatsbosbeheer.

LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal