Loading...

Industrie

Optimum Group™ Etiket Nederland biedt als one-stop-shop duurzame oplossingen voor de industrie. We houden grote voorraden aan en richten ons op hoge kwaliteit, zodat de informatie lang leesbaar blijft. Begin uw productieproces zorgeloos en milieuvriendelijk door de juiste etiketten te kiezen. Overtuig uzelf van ons aanbod!

Neem contact op Industrie
Industrie, Optimum Group™ Etiket Nederland, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Printers en toebehoren, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Industrie

Bij de vervaardiging van machines, apparaten en technische onderdelen worden de hoogste eisen gesteld wat betreft kwaliteit en duurzaamheid onder extreme omstandigheden. Onze oplossingen garanderen drukwerk van hoge kwaliteit en zijn specifiek ontworpen om aan de vereisten van uw machines te voldoen. Zo weet u zeker dat uw producten tijdens de eindmontage hun kwaliteit behouden en dat belangrijke informatie zichtbaar blijft. Vertrouw op Optimum Group™ Etiket Nederland en stel de continuïteit van uw productieproces zeker.

We leveren maatwerk voor verpakkingsoplossingen voor uw product. Of het nu gaat om een etiket met een barcode op een kartonnen doos, of een complete hulsverpakking voor schoonmaakproducten: we hebben de technologie en de knowhow om aan uw eisen te voldoen. Onze krimpsleeves kunnen rondom worden bedrukt en bevatten alle nodige informatie over uw product. We hechten veel belang aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, dus gebruiken we gerecyclede en afwasbare etiketten.

lees meer over verduurzaming

Uw bedrijf heeft behoefte aan snelle reactietijden en flexibiliteit om in te spelen onvoorziene uitdagingen. Ook in de verwerkende industrie kunnen voorraden zich anders ontwikkelen dan verwacht. Optimum Group™ Etiket Nederland heeft productielocaties op verschillende strategische plaatsen om in te kunnen spelen op uiteenlopende behoeften. Op die manier zijn we bij u in de buurt en kunnen nog complexere marktvraagstukken met vertrouwen en kennis van zaken aanpakken.

bel ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.

Offerte aanvragen Hoe kunnen wij u helpen?
LOGIN Klant portaalLOGIN Klant portaal